Деси Тенекеджиева и пианистът Боби Вълчев ще свирят на живо на 14 август (четвъртък) от 22 часа пред гостите в градината на бар "TOBA&Co." в София.

Те ще могат да се насладят на оригиналните парчета от Чилаут Проджект (Chillout Project), който вече се радва на успех и на международната сцена.

С него Деси Тенекеджиева и нейната група Инсайд пожънаха много овации в Берлин, на концерт по случай приемането на България в Европейския Съюз.

Авторската чилаут програма е на английски, испански, италиански, френски. Има и няколко джаз композиции в съвременни и нестандартни аранжименти.

Същият проект ще издаде албум в началото на следващата година.

По време на концерта в четвъртък Деси ще покани на сцената младата надежда от "Мюзик Айдъл" ("Music Idol") Лазар Кисьов, който ще представи дебютния си сингъл „Alea”, след което двамата ще изпеят последния хит на Деси Когато всичко свърши”.

Миналият уикенд проливен дъжд охлади очакванията на феновете на Деси, които трябваше да се примирят с отлагане на концерта.

Тази седмица гостите няма да имат нужда от чадъри – очаква се повишаване на температурата, за което заслуга има и топлия глас на актрисата.