Деси Тенекеджиева и Ники Кънчев си поделиха първото място в предишния епизод на кулинарното риалити "Черешката на тортата" по "Нова телевизия".

Двамата получиха равен брой точки, но водещият джентълменски подари плакета на певицата по случай рождения й ден.

Както MySоund.bg извести, Деси Тенекеджиева, Ники Кънчев, Петя Раева - депутат от ДПС, разследващият журналист Васил Иванов и Х-факторът Джийсън Брад Люис (Jeason Brad Lewis) бяха поредните участници в шоуто. Цялата Страстна седмица премина под знака на изкушения, любов, политика и разследване, звездни изненади, но преди всичко много смях, истинско забавление, приятелств и не на последно място - кулинарно пиршество.

Ето и някои от постингите на официалната Фейсбук страница на предаването: "Ето тази Черешка чаках! Деси е перфектна! Финеса си е финес!", "За мен, Деси е безспорният победител тази седмица - забавна, интересна вечер, вкусна храна, различно меню, много уютен и артистичен дом", "Отдавна не е имало толкова позитивни мнения тук! Колко е заразително едно такова страхотно представяне!", "Това е великолепната петорка на двата сезона, а нейната вечер определено ще се запомни!".
 
Звездните гости подариха на Деси френска торта още с пристигането си, а вечерята започна с опит за атентат срещу топрепортера Васил Иванов (на снимката вдясно), който си счупи зъб в содената питка. След много смях и кратко посещение при зъболекар, той се върна, за да опита от яйчената салата. Рожденичката почерпи гостите си още с френска лучена супа, салата "Цезар", телешки шатобриан с прясна паста и сос уорчестър, десерт от фламбирани печени ябълки със сладолед и плато с френски сирена и грозде. Изненадата на вечерта беше впечатляваща. Атрактивните акордеонисти от квартет Корд разтопиха сърцата на цялата компания и потопиха всички в атмосферата на тангата на Пиацола и френските шансони. Младите музиканти са номинирани за Награда за полет в изкуството "Стоян Камбарев" 2012. Официалната церемония  ще се състои в Sofia Live Club от 19 ч.на 23 април. Тенекеджиева е продуцент на събитието.

"Моята работа е да играя в киното, да пея и да продуцирам, а не да готвя. Но се постарах да доставя удоволствие на гостите ми, като не съм и очаквала толкова позитивен отзвук от зрителите. Най-важното е, че се сприятелихме и си прекарахме страхотно през цялата седмица. Това беше един от най-веселите и нестандартни рождени дни, които съм имала. И въпреки че действително всичко беше много вкусно, не очаквах да спечеля, след като избих зъба на Васко", сподели през смях Деси.