ДесиСлава обра напрежението по средата на церемонията по определяне на "Playmate Of The Year" 2009 в "Rainbow Plaza", София, снощи.

Поп-фолк изпълнителката смени два тоалета за двете си изпълнения непосредствено преди обявяването на победителките.

Бургазлийката Златка Димитрова грабна шестата поред титла „Playmate Of The Year”.

Шоуто се излъчи директно по "Нова ТВ", а зрителите можеха да гласуват за своята фаворитка чрез есемеси и да спечелят примамливи награди.

Водещите Ники Кънчев и Део разсмиваха публиката със свежи коментари по адрес на претендетките, докато те се представяха във видео визитките си. Лайтмотивът на конкурса раздели блондинките и брюнетките съответно на ангели и демони. В рамките на два кръга момичетата представиха себе си и артистичните си умения, по които публиката се захласна.

Някои от мераклийките проявиха смелост и преди финала захвърлиха горнищата на банските и задръжките си.

Момиче на "Левитра" стана Марина Маринова. Наградата на сайта на най-голямото мъжко списание www.playboy.bg получи чаровната блондинка Светлана Господинова.

Екскурзия до Анталия и бижута на "Durberg Kern" отнесе "Miss Playgirl" – Виктория Сачкова. Софиянката кипеше от енергия и не спираше да показва завидни танцови умения.

За първи път в историята на българския конкурс титлата "Miss Playstar", определяща се от вота на публиката, и "Miss Playmate", даваща се от журито, спечели едно и също момиче.

"Новата“ Златка не скри изненадата си и със сълзи от щастие прие лентата от миналогодишната победителка – Мария Цветкова.

Злати получи чисто нов "Ford Fiesta", който побърза да запали още на сцената в бизнес центъра.

След края на конкурса всички гости се пренесоха в столичния клуб "Flo Cafe", където отблизо поздравиха победителките и имаха възможност да се снимат с тях.

Купонът продължи до малките часове на нощта.