Де/Вижън (De/Vison) ще имат още един концерт у нас.

Проектът очаква с нетърпение втората си изява в столицата, която ще се състои в Sofia Live Club на 16 октомври, събота. Събитието е по повод 5-я рожден ден на Depeche-Mode.org.

"След първото ни шоу през 2008 в София с нетърпение очакваме отново да се видим с нашите фенове и приятели в България. При това гостуване ще представим както най-известните си песни като "Your Hands On My Skin" и "Try To Forget", така и нашия нов албум "Popgefahr". Идваме, за да празнуваме заедно рождения ден на сайта. Двамата с Томас сме развълнувани от бъдещата ни среща с публиката!”, сподели фронтменът Щефан Кет специално за българските си почитатели преди изявата.

Томас Адам, автор на текстовете, отговаря на въпросa какво ви зарежда с идеи за вашите песни?

”Животът е вдъхновение за това, което правим. В моите текстове става въпрос за това как виждам света, как се чувствам и в какво вярвам. Понякога пиша и за лични преживявания, въпреки че се случва да смесвам реалност и фантазия. Песента "Aimee" е добър пример за това. Никога не съм познавал момиче с такова име, но момичето като личност съществува.”

Нетрадиционен метод за запознаване на феновете с новия албум са избрали от Depeche-Mode.org – със съгласието на групата в сайта на организаторите, профилите в Myspace и Facebook ще бъдат предоставени за свободен даунлоуд mp3 рингтонове с най-култовите моменти от песните, включени в диска.

Билети - в мрежата на Eventim.bg – предварителна продажба 20 лв., в деня на събитието 25 лв.

Програма на партито:

21.00 - warm-up сет DJ Shunt - сет, записан в Щатите специално за събитието
22.00 - концерт на Де/Вижън
24.00 - Депеш Мод (Depeche Mode) парти с DJ Julianep и DJ The Fein