Дичо и Галена вдигнаха коледен купон в столичния клуб Night Flight и суровакаха гостите с най-актуалните си парчета и пожелания за щури партита цяла година.

Началото сложи поп-фолк звездата, която подкара горещите си хитове, а първите поздрави бяха за именниците, които празнуваха на 25 декември. Сексапилни снежанки, сред които и актуалната красавица Благовеста Цакова, вдигнаха допълнително адреналина, а един от купонджиите не се стърпя и атакува Галена с неприлични предложения и то пред половинката си.

В крайна сметка двамата излязоха на сцената и партнираха на певицата с кръшни танци. Поп-фолк звезди, сред които и Андреа в компанията на Кубрат Пулев, популярни спортисти, носителки на корони за красота бяха сред гостите, избрали да празнуват в нощното заведение.

В разгара на купона се включи и Дичо, който бързо се ориентира и се впусна във флирт с помощничките на Дядо Коледа. Певецът поздрави всички с "Две следи", но предизвика истински фурор с изпълнението на парчето на Роби Уилямс - "Angels".

Няколко часа по-рано той бе специален гост и в бар Flight, където забърка микс от свои и чужди хитове, подкрепен от част от новата си банда - V.O.XX.