Дичо има двоен празник утре.

Музикантът ще почерпи не само за рождения си ден, но и за дългоочаквания дебют на група V.O.XX – "Млечният път", който излиза официално на музикалния пазар у нас на същата дата.

Проектът ще бъде представен с концерт в клуб Студио 5.

"Приготвили сме уникално шоу, със суперяка концепция, много музика, невероятни изживявания и още много изненади – както за гостите, така и за мен, все пак съм рожденик и дори и аз не знам, какво точно ще става", не крие Дичо.

"С момчетата работихме над албума с много хъс и ентусиазъм и съм изключително щастлив, че успяхме да реализираме един наистина качествен и стойностен продукт. Няма по-хубав подарък за рождения ми ден от това - все пак не всеки може да се похвали, че е получил като подарък Млечния път", допълва вокалистът.

Момчетата от V.O.XX, към които наскоро се присъедини още един член – Александър Попов (пиано), обещават незабравима вечер на само на своя фронтмен, но и на всички приятели, журналисти и гости на клуба.

"Млечният път" включва песните: "Като преди", "Няма да дам", "За първи път" (с участието на Лора Караджова), "Ангели", "Млечен път", "Хиляди години", "За теб и любовта", както и още няколко изпълнения, три от които на английски.

"Надявам се албумът да се хареса на нашите фенове, защото в него има любов, романтика, емоции, настроения и изобщо един поглед върху нещата от живота", казва Дичо.