Диян Савов ще гостува в инфотейнмънт шоуто 5400 по ТВ7 от 17 часа днес.

Музикантът от Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) ще дискутира с водещите - лошите момчета Косьо, Ники и Краси, темата прецакани ли са българските жени.

За дебата са поканени още Весела Драганова – председател на Партия на българските жени, Светлана Василева – "Мис Плейбой" 2009  и Тити Папазов.

Други актуалните теми, които ще разискват тримата щури водещи, са: наивен ли е българинът като потребител: успява ли да намери баланса между цена и качество или напротив! Родните потребители са лесно контролируеми и са готови да изгубят цял ден в чакане и нерви, за да спестят 58 ст.

Гости по темата са Мадлен Алгафари – психолог, Богомил Николов – изпълнителен директор на асоциация "Активни потребители" и Албена Чобанова от НБУ.

В третата част ще представим един непознат и доста странен начин за изкарване на пари в кризата, а именно доене на охлюви, издадоха от екипа на предаването.

Билян Моллов – консултант на Национален охлювъден клъстър, и Станчо Тотов, който има ферма за охлюви, ще вземат отношение по темата.

5400 се излъчва от 17.00 всяка неделя.