Концепцията Deepo ще гостува за първи път в столичния клуб "Червило", представяйки g-Ha (Fabric, Лондон), Robert Johnson (Франкфурт), Sunkissed (Норвегия) наред с резидента и основател на концепцията - Ивайло (Ivaylo) (Barraca Music, Blue Bass, Elevation Recordings, EleFlight Records).
 
Партито е на 27 януари, четвъртък.

Deepo стартира в скандинавската столица Осло през 2008. Основател на събитието е българският продуцент и диджей Ивайло (Ivaylo), който живее от години в Норвегия.

Чак след второто парти изявата събира голяма част от диджейския елит на Осло, което дава изключително позитивен ефект на клубната публика в града. Вече на две годии, Deepo събира всеки месец скандинавски продуценти и диджеи и създавайки платформа за изява на нови продукции, както и млади местни  артисти. Изявили се в световен мащаб имена от тамошната сцена като Diskjokke, G-ha, Alexander deQwest, Dalminjo, Nils Noa, Olanskii и Oyvind Morken неколкократно застават зад пулта, създавайки незабравима атмосфера. Asad Rizvi, Andrew Grant, Daniel Kyo и Johnny Fiasco са част от имената, гостуващи на Deepo. С цел да изгради музикални мостове, вечерта стартира месечни партита под шапката Deepo в градове като Валенсия (Испания), Дортмунд (Германия) и Вилнюс (Литва). Deepo Oslo ще стартира месечно в Лондон и Гьотеборг (Швеция) от април 2011.

g-Ha

Месечен резидент във Fabric (Лондон) и Robert Johnson (Франкфурт), Geir aka G-ha, често бива назоваван като диджеят за диджеите. С повече от 15 години кариера зад пулта, той е централна фигура в скандинавската електронна сцена. Съосновател на концепцията Sunkissed в Осло, g-Ha е оценен от елитни имена като Richie Hawtin и Ricardo Villalobos, които впоследствие помагат за неговото развитие на световната денс сцена.

Месечен резидент в различни клубове в Европа, g-Ha развива специфичен за голяма аудитория саунд. Твърдо поддържайки дийп хаус вълната, сетовете му са изпълнени с техно елементи, покриващи се с нашумялото за последните години типично норвежко спейс диско звучене.

Ивайло

Родом от Варна и един от хората, спомогнали развитието на клуб Comics, Ивайло е позната фигура за немалка част от родната сцена. След дебютното издание от проекта Lomez & Ivaylo за Blue Bass Records "Slice Of Life" EP, попаднало на 2-о място в Top 100 Beatport през 2008, диджеят успя за кратко да наложи своя саунд. Следват продукции през 2009 за един от лейбълите на Fred Everything, ирландския Elevation Recordings, с "Dimensions" EP. Парчето на "No Soul" с Andrew Grant от "Nie Sme Edno" EP за испанския Barraca Music попада в седмично ревю на Martinez за Beatport, назовавайки го за "Weekend dance weapon". Окуражен от предишните успехи, българинът издава "The Walk" EP за бразилския Lunatic Jazz, проект, посрещна с подкрепа от Mark Farina, Robert Owens и Inland Knights.

Следва "Weight" EP за литвийския лейбъл EleFlight Records, както и нови продукции от Lomez & Ivaylo за Blue Bass и Houselective Records.
 
Ивайло получава първата си покана за участие в САЩ като гостуващ диджей на новогодишното парти за небезизвестния клуб Red Maple в Балтимор през 2009. Той за пореден път прави турне кред янките в Балтимор и Орландо с Patrick Turner и Halo през 2010.

Канен в повече от 10 европейски държави, родният диджей успява да наложи енергичния си дийп саунд в своите сетове.