Хитовите румънци Моранди (Morandi) (на снимката) ще се изявят на откриването най-големия търговски център в България - "The Mall", от 19 ч. довечера.

Шоуто на дуета е подарък за софиянци ден преди молът да отвори врати за клиенти. Концертът на Мариус Мога и певеца Андрей Ропчеа (Ранди) ще се състои на паркинга.

Родната денс формация Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) ще подгрее публиката преди появата на гостите.

Има вероятност това да се превърне и в повод за съвместна песен между двете групи в близкото бъдеще, не скриха очакванията си българите. В тон с румънските си колеги, те продължават да бележат интернационални успехи като един от пресните примери е песента на Йоанна Дарк (Joanna Dark) – “Can’t Breathe”, която оглави американската денс класация "RoyInSF Dance Chart".

Другото парче, продуцирано от "Deep Zone Records"  - “Rise Again”, е на Диян Соло (Dian Solo) и екс-вокалиста на Гравити Ко. (Gravity Co) – Явор Захариев. То пък е на първа позиция в класацията на "БГ радио".

(http://www.bgradio.net/chart.php)

Трейлър на видеото, което излиза до броени дни - тук.

Организаторите молят гостите на концерта, които идват с градския транспорт или пеша, да използват двата пешеходни подлеза в близост до "The Mall".

Допълнителна охрана по протежение на бул. "Цариградско шосе" пред сградата на шопинг мола ще следи да няма неправилно пресичане на булеварда.

"The Mall" e на бул."Цариградско шосе" N 115.