Диджеите от "Метрополис" Steven и Smurf ще открият първата изява на Dirty Vegas в България.

Както е известно, партито на британските диджеи е в Мраморното фоайе на НДК, ниво 2 от 21.00 ч. на 15 май. Носителите на "Грами" в една от най-престижните категории - Best Dance Recording за 2003, пристигат по покана на Art Studio.

Именитите гости  изпратиха видеопоздрав за парти маниаците у нас с подкана да не пропускат събитието. В интервю за българските медии двамата обещават, че родната публика ще е сред първите, които ще чуят част от най-новите парчета на дуото, което току-що приключи работа по чисто нов албум - "Photograph" .

Виж поканата на британският тандем ТУК.

Четвъртият студиен диск на Dirty Vegas предстои да излезе на музикалния пазар в началото на лятото. Дуото няма търпение да се представи у нас. Музикантите   обещават страхотен купон с най-готините си нови парчета и стари хитове. Без съмнение ще прозвучи и кавърът на песента на Duran Duran "Save А Prayer",  включен в последния албум.

Билети на цена от 30 лв. - на www.ticketportal.bg. Пропуски могат да бъдат закупени и от Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец", верига магазини на Office1Superstore, Booktrading, книжен център "Гринуич", магазини "На тъмно".

Начален час: 21.00. Събитието е 18+.

Dirty Vegas са диджеите Ben Harris и Paul Harris (нямат роднинска връзка) и вокалисът Steve Smith от Лондон, които се събират през 2001. Благодарение на дебютния си сингъл "Days Go By" и видеото към него стават световноизвестни и абсолютно разпознаваеми, заемайки челните места в класациите за денс музика в над 40 държави по света. През 2003 Dirty Vegas получават "Грами" в категория Best Dance Recording, с което се нареждат до световни звезди като Мадона, Шер, Кайли Миноуг, Джъстин Тимбърлейк и други, печелили този приз.

През годините Dirty Vegas са били част от световните турнета на Underworld, Groove Armada и Moby, а неведнъж са били сред участниците в програмата на престижни фестивали като Creamfields и Glastonbury.

Проектът започва да работи в "дуо вариант" през 2009, а две години по-късно пуска и албума "Electric Love". Mузиканти и продуценти от най-висока класа,  Dirty Vegas са добре известни със страхотните лайв партита.

Наскоро тандемът пусна своя кавърверсия на" Save А Prayer" на Duran Duran, която се радва на широка подкрепа сред феновете. Турнето Dirty Vegas стартира през пролетта, включвайки изяви в Пекин, Лас Вегас, Лос Анджелис и София. Събитието е част от  ХХ Салон на Изкуствата

https://www.youtube.com/watch?v=QMfGqRUyrWw
https://www.youtube.com/watch?v=mosjHHsDWWs