В приятна атмосфера на градината в столичния клуб "Ялта" последното за сезона парти от поредицата "Thursday Live Session" ще предложи релаксиращ клубен саунд.

Сетът довечера е на DJ Диян Соло (DJ Dian Solo) с вокалите на фронтмена на Гравити Ко. (Gravity Co.) - Явор Захариев.

За тези, които не знаят DJ Диян, известен още като Дидо: той започва кариерата си в стриптийз бар в черноморски курорт преди 17 години. Именно там получава своето музикално вдъхновение. Няколко години след това основава една от най-успешните български хаус/електро групи - Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project).

Старият нов вокал на Гравити Ко. – може би това е най-точното определение за Явор Захариев. След като преди три години напусна култовата банда, за радост на хилядите си фенове миналия месец направи, както каза самият той, спонтанно и красиво завръщане.

Явор и Диян Савов се събират за радиошоуто "План Б" по "Алфа радио", на което са автори и водещи. Това дава началото и за идеята за съвместна работа не само зад радиопулта. След няколко срещи те усещат, че са на една и съща музикална вълна и подготвят съвместния си проект за представяне на живо. Той комбинира сетовете на диджея с блендата на Явор.

Съвместната им песен "Rise Again" ще в ефира на "MTV" след 2 седмици.