Поредното издание на "Гласът на България" ще бъде излъчено от 21. 00 ч. довечера.

То ще покаже на зрителите на bTV хронологията на настроенията преди, по време и след седмичния концерт на живо в шоуто.

Специален гост ще бъде DJ Саша Лопез (DJ Sasha Lopez) (на снимката), в компанията на Broono и Alexandra Blake. Диджеят ще разкаже какви са впечатленията му от българските изпълнители и музиката на родната клубна сцена.

В репортажа на Инспектор N-Joy от репетициите ще стане ясно от кого се страхува Невена и какво е усещането да излезеш на сцената, подгрят от хитовото парче на Саша Лопез "All My People".

Зрителите ще видят как Кирил Маричков предизвиква Игор да покаже пълния си потенциал и какво прави тъщата на един от утвърдените любимци на публиката. От поредния епизод ще стане ясно дали стилът на Гергана е подчертано балкански и как се аранжира песен на Шабан Шаулич, за да звучи "по-европейски". Защо Рафаела сменя първоначално избраната от нея песен и вярно ли е, че според Кирил Маричков феновете на Систъм Ъф А Даун (System Of A Down) в България са само няколкостотин?

Мариана Попова ще сподели мнението си, че с изпълнението на песен на Васил Найденов, спряганият за подражател на Георги Христов прави категорична заявка, че си е "опекъл работата". Феновете на Стелиана ще научат колко е богат репертоарът й и кое е най-доброто парче в него, а Валя ще покаже още на репетициите как се пее с глас и вкус.

Как се променя самооценката на талантите в шоуто, след като бъдат спасени от зрителския вот, и успяват ли да запазят самообладание тези, които си тръгват, ще стане още от поредния епизод.