След големия успех на коледното парти в Бургас, организаторите от Ренесанс (Renesanz) обещават второ яко събитие в черноморския град.

То ще състои от 22.00 ч. довечера, а мястото на провеждане отново ще бъде луксозната Бална зала на Танцова академия в Бургас (ж.к. "Славейков", срещу КАТ).

Две горещи имена от световната денс сцена ще оглавят диджейската листа за вечерта. Първият хедлайнер на партито е DJ Таркан (DJ Tarkan) от Истанбул, който наскоро бе избран от българската публика за най-добър чуждестранен диджей на годината. Световноизвестният артист е единственият турски диджей, който някога е влизал в най-престижната класация DJ Mag Top 100.

Втори хедлайнър на партито е английската сензация Spektre, който стъпва за първи път на българска земя. През последните 2 години той се наложи като водещо име на новото техно звучене, а неговата продукция се издава за топлейбъли като 1605, Yoshitoshi, Great Stuff и 303 Lovers.

Гостът е подкрепян и от някои от най-големите техно пионери като Carl Cox, Sven Vath, Richie Hawtin, Umek и Дъбфайър (Dubfire).

От българска страна ще участват Балтазар и ДжакРок (Balthazar & JackRock), Радо Иванов (Rado Ivanov) и 2 Guys In Da House.

Билети ще се продават единствено на място, като цената им преди полунощ е 10 лв., а след това - 15 лв.

Повече информация:

www.renesanz.com

www.da-burgas.org

www.djtarkan.com

www.myspace.com/spektre1