2008 вече е към края си, а "Planet Voice" по телевизия "The Voice" този уикенд ще зарадва приятелите си с празнично предколедно издание.

В студиото на "The Voice TV" ще се появят най-очакваните и желани гости по това време на годината – любимият старец Дядо Коледа и очарователната му асистентка Снежанка.
По-наблюдателните вероятно ще разпознаят в тяхно лице водещата на "Planet Voice" Диди и нейния колега Играта, заменил рапирането напоследък с амплоато на телевизионен репортер.

В празнично украсеното студио двамата ще раздадат подаръци и награди на послушните и заслужилите, ще разчупят баницата с късметите, ще хапнат торта и ще отпият от шампанското както традицията повелява.

А докато в шеги и весело настроение всичко това се случва в ефир, зрителите ще видят и как се забаляваха феновете на „Тройка на разсъмване“ по "Новото Радио Витоша" на техния девети рожден ден както и интервю с виновниците за партито Милена, Кирил и Тодор.
 
Изненадите обаче не спират дотук. По време на снимките на последния за 2008 брой останаха скрити много забавни моменти, които зрителите ще видят в първото издание на "Planet Voice" на 3 януари.

На 27 декември пък вместо "Planet Voice" приятелите на "The Voice TV" ще гледат класацията "ТОР 108", която ще представи всички най-големи и обичани хитове за изминалата година.