Jazz FM радио (Джаз FM радио) ще посрещне 11-я си рожден ден на 17 септември.

От медията обещават уникална празнична програма, в която за първи път като водещи на предаванията в ефира ще се включат Камелия Тодорова, Мирослaва Кацарова, Васил Петров, Петър Салчев, Венци Благоев, Майкъл Флеминг и Тони Рикев от групата Tri O Five и още специални гости, между които Белослава, Хилда Казасян и други. Те ще споделят със слушателите своята любима музика и какво свързват с нея.

Музикантите от Tri O Five ще се изявят след 9.00 ч., Камелия Тодорова – след 10.00 ч., а Мирослава Кацарова – след 11.00 ч. в предаването "Джаз ден", което ще е с час по-дълго. Веднага след като Таня Иванова открие "Следобедни импровизации" в 14.00 ч., в студиото влиза Васил Петров, а след него със слушателите ще разговаря Петър Салчев. Микрофона на предаването All-Time Jazz Masters от 22.00 ч. Емил Войников ще сподели с тромпетиста Венци Благоев.

Вече 11 години радиото e единственото в България, което излъчва най-доброто от джаз, соул, блус, фънк и чил-аут музиката и се радва на изключително лоялна слушателска аудитория. През целия ден специално внимание ще получават поздравите и музикалните желания на верните слушатели, изпратени на studio@jazzfmbg.com, публикувани на страницата на радиото във Фейсбук – Jazz FM 104 MHz, както и в Туитър профила jazzfmbg.

Специален поздрав ще отправи заместник-кметът по културата д-р Тодор Чобанов, с когото Светослав Николов ще разговаря за събитията, с които столицата посреща своя празник, за днешна и древна София.

Още - на:

www.jazzfmbg.com