10 щастливци ще имат уникалния шанс да се запознаят лично с Джеймс Блънт (James Blunt)!

Срещата с фенове ще се случи минути преди старта на концерта на звездата на 22 февруари. Късметлиите ще получат този бонус, ако са активни в игрите, разигравани от медийните партньори на събитието. Все още имате шанс да сте един от тях!

Мултиплатинената британска звезда ще дойде за първи път в България по покана на "Болкън Ентъртейнмънт". Концертът на мистър Блънт е в Зала 1 на НДК.

След като обиколи Южна Америка, с дати включително в Бразилия, Перу, Мексико и Чили (където към него на сцената се присъедини и големият Елтън Джон), сега британецът е в разгара на своята източноевропейска обиколка.

След Русия, Финландия, Естония, Латвия, Литва, Полша и Румъния, на 22 този месец идва ред и на България. Точно след нашата дата Блънт ще посети и съседите ни в Сърбия.

Но никъде другаде той няма да празнува двойно! Защото точно у нас, на 22 февруари, певецът ще празнува своя 35 рожден ден.

Организаторите на концерта в България обещаха, че ще подготвят специален подарък за рожденика Джеймс!

За престоя си у нас звездата не е поискал нищо твърде необичайно. Екипът му очаква зад сцената да има изобилие от освежителни напитки (включително любимия на звездата сок от боровинки) плюс местна бира. В менюто организаторите предвиждат задължително и вегетарианска кухня.