След инфарктна вечер в столичния клуб "Бекстейдж", обилно заредена с дъжд, прекъсващи кабели (респективно – ефир, за около 10 мин), пътно-транспортни произшествия, звукови неразбории и де що вариации на Закона на Мърфи съществуват, „Аларма Пънк Джаз” продължава от кино „Влайкова” днес и утре.

Концертите на Мен Зироу (Man Zero) и Мазут от „Бекстейдж – в тази им част, която не прозвуча в ефир –  са записани и в момента се обработват за излъчване – навярно през следващата седмица. Голямата новина е, че шеметните хървати ще изнесат и още един концерт на фестивала – утре, от 20. 00ч. (на честотата на предаването „Фалшименто” по Радио София), преди Хелп Ми Джоунс (Help Me Jones), които са си на нашите честоти, припомниха организаторите.

А довечера – довечера са Джендема (на снимката)! С една, две, три или колкото си искате удивителни. Този ден неминуемо трябваше да дойде – Джендема на „Аларма Пънк Джаз”. За съжаление след смъртта на Наско (втори от вляво на дясно на снимката), но както каза Ангел в студиото на "Аларма" – "на последните ни концерти след смъртта му,  имам чувството, че той пак е с нас на сцената".

А ако си говорим за "Звуково изобразяване на града" – май кино "Влайкова" е най-подходящото място за Джендема.

Ззащото ние не правим просто концерти, а посредством концертите разказваме историята на ъндърграунда, добавиха организаторите.