Джени Берген от шведската група Ace Оf Base, която пристига за втори път в България - за участие в лятното издание на "Обичам 90-те" в Лозенец, реши да изкара лятната си почивка на българското Черноморие.

Певицата идва с двете си деца и след изявата у нас ще остане за десетдневна почивка в България, информираха от "Коко Ейджънси" и радио "Енерджи". Както MySound.bg огласи, те организират тазгодишното ексклузивно издание на фестивала в крайморското село на 9 август.

Освен че се надява да прекара няколко незабравими летни дни на нашето море, в интервю за организаторите, Джени сподели, че няма търпение да опита и българската кухня. По нейни думи, най-добрият приятел на съпруга ѝ е българин и от него е научила, че нашата традиционна кухня предлага неустоими вкусотии.

Освен Джени, за да повдигнат градуса на летните емоции на феновете на саунда на 90-те, пристигат рапърите Nana и Ice MC. Лятното издание на "Обичам 90-те", което ще се състои в летния театър на Лозенец, е с начален час 20.00.

Хедлайнърите обещават да изпълнят емблематичните си хитове, направили ги любимци на феновете на деветдесетарската музика.

Билети за лятното издание на "Обичам 90- те" по 35 лв. може да откриете в мрежата на Eventim и техните партньори. На място в деня на концерта - 40 лв.

Изпълнение на Ice MC, първо издание на "Обичам 90-те"

https://www.youtube.com/watch?v=IvtfcI6j3aY

Изпълнение на Nana, второ издание на "Обичам 90-те"

https://www.youtube.com/watch?v=4jXVriyKcHA

Изпълнение на Nana, трето издание на "Обичам 90-те"

https://www.youtube.com/watch?v=bYvlAm6pHtU