Звездата от легендарната група Трамвай № 5 - Джина Иванова, се включва в  благородната иницатива на "Lions Club", СофияСвети Йоан” за подпомагане на деца, болни от церебрална парализа.

Певицата ще изпълни хитове от българската естрада и незабравими евъргрийни по време на благотворителния бал на клуба, който ще събере родния бизнеселит в хотел „Шератон” на 15 април.

Изпълнителката подготвя изненада за събитието – тя ще направи дует с дъщеря си Мартина, която се е изявявала на концерти и на европейската сцена.

Членовете на "Lions Club" поеха под крилото си детската болница „Света София” още преди година с дарения на различен вид апаратура. Сегашната им инициатива е за купуване на педобарометър -  диагностичен апарат, съобщава "ВИП Комюникейшън". Той измерва налягането на краката и дава възможност да се установи до каква степен влияе рехабилитационната програма и необходимо ли е тя да се променя с цел по-добри резултати.

”Искаме да акцентираме първо на закупуването на този уред за Болницата за деца с церебрална парализа. Като по-продължителна кампания ще работим за осигуряването на безплатни дни за лечение и преглед на незрящи деца както в очен кабинет, така и в стоматологичен кабинет”,  обясни президентът на "Lions Club - София" „Свети Йоан” г-н Константин Иванов.