Джордж Майкъл (George Michael) е решил да направи ривайвъл на Уем! (Wham!).

Дълги години той се кълнеше, че е невъзможно да се събере отново с Андрю Риджли (Andrew Ridgely) поради "непреодолими различия в характерите и творческите виждания", но възраждането на хитовия дует е факт.  

Джордж е поканил колегата си заедно да закрият финалните шоута от турнето му в Лондон. "Тези спектакли са специални. Те ще включват както най-големите ми успехи, така и парчета, които никога не са изпълнявани във Великобритания", оповести вокалистът чрез офоциалния си сайт.

Съвместната им изява с Андрю на "Earls Court" е големият сюрприз, част от световния обход "25 Live", който мина и през България.

Гиговете в столицата на Острова са на 24 и 25 август. Турнето на Джордж Майкъл започна в Барселона през 2006. По време на европейските му шоута той е събрал над 1.3 милиона души публика, припомня "Gigwise".

Междувременно стана ясно, че звездата пише книга за Уем! Творбата се очаква на книжния пазар през есента.
 
През 1975 Майкъл и Андрю Риджли се срещат в "Бъши Мийдс Скуул", Хердфордшир, и в края на същия ден решават да създадат група.Четири години по-късно заедно с брата на Андрю - Пол, Дейвид Остин и Андрю Лийвър, Джордж основава ска-формацията Екзекютив, която просъществува 18 месеца.
 
През 1982 остават само Андрю и Джордж като Уем! Тандемът дебютира с впечатляващо денс шоу в "Top Of The Pops" по "BBC". Две години по-късно дуетът е на промоция в Китай. Успехът е небивал. Двамата са първите “западняци” с концерт на живо в страната с над 1 милиард население.

Уем! официално се разпадат с галаспектакъла “The Final”, изнесен на стадион "Уембли" пред 72 хиляди души през юни 1986.

Няколко месеца по-сетне "Faith" на Джордж Майкъл влиза в историята като “най-успешен дебютен проект на всички времена”, продаден в 10 милионен тираж.