Австралиецът Dub FX, който ще се изяви в столичния клуб "Ялта" на 10 август, обяви официално дата за още един концерт в България.

Партито ще се състои в клуб Cacao Beach, Слънчев бряг, от 20.00 часа на 12 август.

Така един от най-добрите бийтбоксъри в света ще изпълни желанието на българските фенове, които буквално заляха страниците му в социалните мрежи с молби да направи и концерт у нас.
 
Както MySound.bg вече съобщи, DUB FX пристига по покана на TUBORG и "Ялта" и шоуто му ще постави начало на TUBORG GREEN BEAT партита в България. Страната ни ще стане част от първото официално турне на артиста "Cause & FX Тour", което ще бъде подкрепено от четирима гост музиканти – Flower Fairy (приятелката на DUB FX), Mr. Woodnote, The Bonobo Hobos и Cаde.

Билетите и за второто шоу са вече в продажба чрез www.eventim.bg. на цени от 15 лв.

И този път TUBORG ще зарадва феновете на качествената музика и студената бира като им даде шанс да спечелят билет онлайн на www.tuborg.bg.

Като част от промоцията TUBORG Green Pass близо 100 души вече спечелиха по два билета за концерта на DUB FX в София и ще могат да го гледат на живо заедно с приятел. Музикалният календар на събитието включва богат избор от горещи плажни партита в клуб Cacao Beach, сред които тези на Фетбой Слим (Fatboy Slim) – на 6 август, DUB FX – на 10 и 12 август, Армин ван Бюрен (Armin van Buuren) – на 13 август и Виктор Калдероне (Victor Calderone) – на 20 август.

Dub FxFlower Fairy грабват хората, излизайки на улиците в редица големи градове по света да създават музика само с гласовете си и 2 педала на лууп станция. Ако не сте ги засичали някъде из улиците по света, много вероятно е да сте попадали на техни видеа в YouTube -

"Flow"
(http://youtube.com/watch?v=WhBoR_tgXCI)

 или

"Love Someone"

(http://youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8)
,

 които до момента са видяни от над 7 милиона души. Настоящото турне на Ben & ShoshaCause & Fx” ще качи музикантите на голямата сцена и те споделят, че ще се радват да ви видят да пеете, танцувате и да се забавлявате заедно с тях, за да усетите музиката им.

Към турнето нa Dub Fx ще се присъединят и Mr. Woodnote & The Bonobo Hobos (http://youtube.com/watch?v=uPd0OMurU74&feature=fvsr). Триото е сформирано през 2008 в Бристол, Великобритания, и се радва на небивал успех, набирайки хиляди фенове чрез YouTube и социалните мрежи. По време на турнето Mr. Woodnotе ще представи дебютния си албум  - “Winter Of Woodshed”, с участието на Dub Fx и Flower Fairy. Mr. Woodnotе е човекът със саксофона във видеото "Flow" в YouTube. Той също обича да е сред хората и да създава музика на улицата, луупвайки.

Гост на турнето е и Cade – дългогодишен приятел на Dub Fx от Австалия, който пее с него от детските години, а понастоящем менажира участията му.

По време на турнето Cade & Dub Fx ще промоутират първия си официален дуетен сингъл -"Supernova Pilot", който е в дръм-ен-бейс звучене.