Богато и пребогато меню по "Нова Телевизия" тази събота.

В "Донитайм" ще видим Катя и Здравко от дует Ритон, а след тях започва "Мария в огледалния човек". Водещата Мария Силвестър ще ни занимава по темата НЛО, а нейни събеседници ще бъдат специалист от БАН и популярен екстрасенс, които ще коментират въпроси около съществуването на извънземни цивилизации.

В „Най-добрата майкаИрина Сарачинова ще разкаже историята на една жена с нелека съдба, станала майка само на 15, преживяла в миналото си домашно насилие, а сега се бори с най-коварната болест.

Вито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата в "Рулетка", а „Отчаяните съпругиДаниела и Вихра ще посрещнат Калина Крумова - депутат от „Атака”, и Андреа - поп-фолк певица. Ще влезем и в дома на Велислава Каймаканова (фотограф) с видео от рубриката „Богати и известни”. В студиото ще има и коза, защо – засега остава тайна.

Жалки ли са мъжете, които помагат в домакинската работа?” е темата на „Сблъсък” с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Димитър Ковачев - Фънки от „София Мюзик Ентърпрайсис” и колегата му Иван Несторов - Амебата. Срещу тях на ринга ще застанат Магдалена Желязкова - Мисис България 2003, и Диана Андреева - Мисис България 2002.

В третото издание на рубрика на Мария Велкова – „Училище за красота", ще бъде показан колариум – нов метод за почерняване.