Предпоследният епизод на „Великолепната шесторка” ще донесе много изненади за зрителите на bTV утре.

Дуетите ще си сменят партньорите като новите двойки, както и редът им на излизане на сцената, ще се определят чрез жребий.

Така Ники Мартинов, Емо Чолаков, Йорданка Благоева, Славчо Пеев, Албена Михова и Валентина Войкова ще имат съвсем малко време, за което да научат песните, избрани от шестимата певци.

Големият финал е на 7 декември.

Над 50 000 лева за мисията на "Великолепната шесторка" донесе рок изявата на участниците снощи. Най-активните дарители се оказаха децата от различни градове в страната. Сумата, събрана за проекта "Семейство за всяко дете", вече е близо 800 000 лева, а за създаването на първия център за бебета и родители в Шумен са необходими 984 000 лева.

С набраните от шоуто средства ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ "Семейство за всяко дете", който цели затварянето на дома за бебета в Шумен и създаване на център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство. За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители.

Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.