Концертът на Белослава, обявен за 2 юни, обещава да бъде най-голямото шоу, правено от изпълнителката до момента.

Залата на Pro Cinema Studios с капацитет над 2 500 души за пръв път ще бъде използвана като концертна и ще може да побере всички желаещи да присъстват на събитието.

За целта организаторите са предвидили две сцени, нестандартни LED-екрани с визуални ефекти, които са специално подготвени за спектакъла.

Изявата ще е премиера на парчетата от третия проект на изпълнителката със заглавие "Когато има защо".

Белослава ще предложи музикално предизвикателство в двучасов сет, в който са изцяло нов материал и любими песни от досегашния й репертоар.

За предстоящия сет Живко Петров е подготвил напълно нови аранжименти от дискографията на творческия тандем, които ще бъдат изпълнени единствено на този гиг.
 
Специално за него вокалистката е поканила свои колеги да й партнират на сцената, но имената им остават в изненада за публиката.
 
Белослава е едно от лицата на националната инициатива "И Аз мога". Фондацията подкрепя медийно Слава, която пък предоставя платформата на своята изява за популяризиране идеите на "И Аз мога".

Билети за шоуто все още могат да бъдат закупени на цена от 25 лв. в Интернет на адрес www.eventim.bg, в магазините от верига "Germanos", както и на касите в Билетен център на НДК. 

Вратите на залата ще бъдат отворени за публиката два часа преди началото на събитието.

Партито тръгва в 20.00.