Два от дуетите напуснаха музикалното шоу "Пей с мен" снощи. Зрителите решиха, че Орхан и Ива, както и Любо и Надежда, трябва да напуснат сцената в зала "Фестивална".

Тези дуети събраха най-малък зрителски вот след изпълненията на златни български и стари градски песни този понеделник. По този начин за финала на 9 юни се класираха дуетите на Миро, Кали, Десислава, Тони Димитрова, Ивайло Гюров, Наско, Каролина и Камелия Тодорова.

Снощи музикалният продуцент на шоуто Евгени Димитров обяви и как ще протече финалния концерт, а именно осемте класирали се дуета ще изпълнят една песен по техен избор.

Единственото условие е тази песен да не е пята до сега в шоуто. След като всички са се представили на сцената, линиите за гласуване ще бъдат затворени и четирите най-слабо оценени дуета ще отпаднат.

Останалите четири двойки ще изпълнят по още една песен - този път те трябва да изберат песен, която са пели в някой от предишните кръгове.

Продуцентите на "Пей с мен" са подготвили и много изненади в понеделник, както за участниците така и за зрителите. Какви са те и кой ще си тръгне с половин милион по-богат ще разберем на 9 юни.