Обичаната македонска ска-реге-рок формация Superhiks пристига за концерт в столичния клуб "Терминал 1" от 21.00 ч. на 27 октомври, четвъртък.

Съседската банда е добре позната на българската аудитория от няколкото си концерта в София и участието си на Kavatsi Beach Festifal и Wrong Fest. Музикантите пристигат за свой пълен сет и първо гостуване на популярния клуб. Заедно с тях идва и сръбската ска група Proces, която ще дебютира у нас. Двете балкански имена са в процес на осъществяване на съвместно турне в региона.

Superhiks е весела банда, популярна в страната ни от своите концерти, характерни с разнообразна по стил музика и множество забавни и хумористични текстове и коментари, с които музикантите спечелиха симпатии и нарастващ брой фенове. Сред популярните парчета на македонците са "Rade", "Optimi-SKA", "Graffiti Boy", "Toa ne sum jas", "Na Luta Rana", "Africa" и други, а песента "Kolku Vreme" дори е включена в компилацията на "Строежа" - "Credit To The Nation".

От българска страна към събитието ще се присъедини и Митко Таралежков в компанията на bggz rubbit (китара, вокал), Бат’ Невен (перкусии, вокал) и сравнително новия член на състава Александър Михайлов (кавал, саксофон).

Билети за концерта - в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. в предварителна продажба и 12 лв. на самата дата и на място. Каси – щандовете на Eventim на улица "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарница "Бард", книжарница "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.

С оглед на очаквания повишен интерес, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване на пропуски.

Superhiks: Facebook - https://www.facebook.com/superhiks