Али Дъбфйър (Ali Dubfire) застава зад пулта в столичния клуб "Ялта" утре вечер.
   
Али Ширазиня, както е истинското име на прочутия диджей и продуцент, е роден в Иран, но израснал в Щатите.

Година след старта на самостоятелната си кариера той вече е удостоен с титлата най-добър техно изпълнител. През 2008 е определен едновременно за най-добър минимъл и най-добър техно артист на наградите на "Beatport", като последното отличие получава за 3 пореден път и през 2009.

А определено тези отличия имат покритие. Като се започне от траковете "Roadkill" и "RibCage", през безспорния хит на 2008 Grindhouse (ремикс за Radio Slave), до съвместната му работа с техно маестрото Oliver Huntemann. Именно тя доведе до създаването на две парчета, покорили денс сцените по целия свят -  "Diablo" and "Dios", които обаче само подгряха фенове за есента на 2009 и невероятното "Fuego".

Изброявайки хитовете, не трябва да забравяме и оригиналната му интерпретация на Plastikman - ремикса "Spastik", както и общите му сетове с Richie Hawtin, подписани с Click 2 Click. А техния Essential Mix от миналогодишното издание на феста "Exit" може да чуете на

www.youtube.com/watch?v=q7PLi0OIZ0k

Подгответе се за разбиваща вечер, в която със сигурност ще чуете и завладяващия саунд на последния му мега ремикс "Split Тhe Line", съчетаващ всички елементи на уникалния стил на Дъбфайър, анонсираха организаторите.