По-малко от седмица остава до третия концерт на открито, организиран от най-младата мобилна мрежа в България - "Loop", и "City TV".

За първи път тази година сцената ще бъде разположена пред входа на Българска национална банка на пл. "Ал. Батенберг" в столицата и така ще побере още повече хора, желаещи да видят и чуят най-големите денс хитове на годината абсолютно на живо на 11 октомври.

Голямата звезда на "Loop Live!"2009 - Кели Роулънд (Kelly Rowland), която пристига в деня на концерта, е пожелала организаторите да й осигурят шест вида чай, много лимони, ванилови свещи, мед и две купи с дъвки с различни вкусове. Очаква се тя да изпее освен соловите си песни и хитове от периода й с Бионсе (Beyonce) в триото Дестини'с Чайлд (Destiny’s Child).

Както "MySound.bg" извести, на сцената тази неделя в 20 ч., освен Кели Роулънд, ще стъпят и безспорните звезди на 2009 г.:

Инна (Inna), Катерине (Katerine), Tom Boxer, Eddie Wata, Guru Josh Project, Миро, Illmate.

В "Big 50" (big50.city.bg) официалната класация на "City TV"/"Radio" водещите Джули и Илиян обявиха специален контест.

На big50@city.bg изпратете вашите контакти и името на любимия си изпълнител от тазгодишния "Loop Live!" и го вижте на живо бекстейдж на концерта в неделя.

В четвъртък в "Showroom" по "City TV" Алекс ще изтегли петима от зрителите на телевизията, които ще получат уникалния шанс да се срещнат със звездите на "Loop Live!"2009!

Събитието е ва 11 октомври на пл. "Ал. Батенберг" без вход.

Концертът ще се излъчи следващата седмица, на 18 октомври (неделя), по "City TV "и "Нова телевизия" и се провежда със съдействието на отдел “Култура” към Столична община.