Сърдечна аритмия и проблеми с оросяването на мозъка са причината Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) да бъде приета в болница, показали тестовете на лондонски доктори.

24-годишната певица бе хоспитализирана в началото на седмицата след внезапен припадък в обкръжението на канадски почитатели, а лекарският екип бе категоричен: да спре с дрогата, тъй като следващата доза може да я вкара в гроба.

Положението на британската вокалистка се влошава, колкото и баща й - Мич, да се зарича, че всичко около дъщеря му е наред, оповести в. "Сън".

Здравните експерти казват, че причината тя да бъде настанена и оставена за наблюдение в лечебницата е синкоп - моментен спад в оросяването на мозъка, който я връхлетял, докато давала автографи.

Те са на мнение, че ако Ейми не обърне сериозно внимание на заболяването, то може да доведе до повторен синкоп, емболия и сърдечна недостатъчност.

От тях - благодарение на напоителното нарко минало на Уайнхаус, има само крачка до отвъдното.

Те препоръчват на вокалистката дълга почивка и никакви концертни или пък студийни ангажименти, а пълно спокойствие и самоанализиране по проблемите на усложненото й - психическо и физическо, здраве.