Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) и бившият й съпруг - Блейк Филдър-Сивил, ще минават под венчило наново.

Според английските таблоиди те са се сгодили за втори път, потвърждавайки слуховете за тяхното помирение. Информация за това изтече първо от Джорджет - бивша свекърва на британската вокалистка, още в края на изминалата година.

Нейният син и Ейми си комуникирали в скайпа по няколко пъти на ден с часове, обсъждайки, че вече не са наркозависими и "им е време да имат поколение". Така уж на шега - от дума на дума, двамата отново достигнали до идеята за  повторна сватба. Уайнхаус отрече тогава. Въпреки че месеци преди това бе готова да се върне при Блейк.
"Отново сме заедно и да, сгодени сме, говорихме да се оженим отново и да създадем семейство, тъй като и двамата определено искаме деца. Този път ще направим всичко както трябва и да се надяваме, че семействата и на двама ни ще ни подкрепят" - с тези думи и Блейк потвърди намеренията им с певицата.

Той довършва лечението си в клиника за наркомани, откъдето трябва да излезе през февруари, припомня "Сън". Мълвата е, че те ще организират церемонията в чужбина - най-вероятно на остров Сейнт Лусия, в чиято атмосфера Ейми се влюби през 2009.

Почитателите на певицата са окуражени, че най-после любимката им ще приключи със записите на новите си парчета и ще пусне следващ албум, чийто суров материал не бе одобрен от издателите, а беше обещан за 2009.
       
Ейми и Блейк се разведоха през юли 2009 след бурен 2-годишен брак, по време на който и двамата системно злоупотребяваха с алкохол и дрога, а Блейк влезе в затвора за 27 месеца заради нападение над собственик на бар през 2007. Семейните им отношения бяха прекратени след като певицата призна изневяра. Бракоразводното дело мина мирно и тихо.

През това време тя се забърка в куп скандали, няколко пъти влиза в лечебни заведения и почти заряза музикалната си кариера.   

Слуховете, че двамата са се събрали отново се засилиха след като бяха забелязани на интимна вечеря през септември.

Двамата се загаджиха в лондонски бар през 2005, а през 2007 се ожениха пред неколцина свои приятели в Маями. Вокалистката дори татуира името на своя възлюблен върху лявата си гърда.

Дълго време нейните родители обвинявха бившия й съпруг за проблемите на дъщеря им с "всички зли демони в живота".