Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) „оздравя чудодейно” бързо по думите на близките й, след като допреди броени часове бе в болница след тежка реакция към лекарство против настинка.

Едва станала на крака, певицата заяви, че след като неотдавна си сложи силикон в циците за 35 000 британски лири, сега иска да се подложи и на операция за корекция на носа.

„Всички й казват, че на носа й му няма нищо. Но Ейми не обича да оставя нещата на половина. След като се пребори с наркотиците, сега се е вманиачила в пластичната хирургия и само оглежда тялото си какво друго да тури под ножа след бюста си”, призна съкрушено неин близък пред в-к „Сън”.

Бащата на певицата защити решението й да напомпа циците си с твърдението, че не ставало въпрос за самочувствие. След жестокото отслабване, което Ейми преживя, гърдите й "били провиснали" и имали нужда.

„Каквато и да е причината, сега тя изглежда страхотно”, заключи доволно родителят.

Никой в семейството обаче не подкрепя желанието на Уайнхаус да тури под ножа и други части от тялото си. Певицата била доволна от комплиментите и подсвиркванията по отношение на новия си релеф и искала да продължи нататък, за да стане още по-привлекателна.

Желанието й е да пусне дори своя кукла, за която вярва, че ще бъде хит. Ейми даже рисувала проекти за въпросната кукла, признаха притеснени нейни близки.