Една от най-ярките звезди на гръцката музика – Елена Папаризу, ще бъде специален гост на актуалния нощен клуб в столицата - Night Flight.

Красивата гъркиня ще изнесе довечера концерт, на който ще представи най-големите си хитове, сред които "I Kardia Sou Petra",  "Iparhi Logos",  "Ise I Foni", "Mazi Sou" и денс парчетата "Pirotehnimata", "Mambo", Gigolo”, "Anapantites Klises", "My Number One", както и най-новите песни от репертоара си.  

За първи път гостите на заведението ще могат да чуят изпълнения от новия й албум - "Giro Apo T'oneiro", от който е и превърналото се в хит това лято парче "Psahno Tin Alithia".
 
Гостуването на атрактивната комшийка, осъществено благодарение на  музикална и продуцентска компания "Диапазон Рекърдс", е част от европейскотой турне.

Гъркинята нашумя в България с дуета си със Слави Трифонов "Why". Позната е у нас и с участието си в дует Антик, както и като победителка на конкурса "Евровизия" 2005, където представи Гърция с "My Number One".

На шоуто й в Night Flight се очаква да присъстват популярни имена от българския шоубизнес, както и Слави Трифонов, който има специална покана, а тя от своя страна ще бъде гост в "Шоуто на Слави".

Елена ще бъде гост и на бар Flight, където ще опита специалитетите на една от най-добрите кухни в София преди своята изява.  Азис пък ще се изяви в клуба на 9 февруари.