Клипът към песента "[B]Вода[/B]" на [B]Стоян[/B] и [B]Елица[/B] беше отличен на годишните музикални награди на гръцкия канал "[B]Мад ТВ[/B]", съобщиха от медиaта.

Музикантите лично получиха наградата си в категорията "[B]Най-добър БГ клип[/B]" на церемонията в гръцката столица.

Двамата излязоха на сцената пред 7000 души екзалтирана публика, придружени от режисьора на видеото [B]Валери Милев[/B]. "[B]Вода[/B]" пребори "[B]Feeling blue[/B]" на [B]Хипнотик Рейдж[/B], "[B]Make me stronger[/B]" на [B]Сантра[/B] и [B]Кристо[/B], "[B]BG TV[/B]" на [B]Руши[/B] и [B]Део[/B] и "[B]Make me high[/B]" на [B]Стар Татууд[/B] и [B]Ава[/B], които бяха селектирани на база ротация в ефира.

Победителят в категорията бе определен чрез sms-гласуване от българските зрители на "[B]Мад ТВ[/B]". Тази година шоуто се наблюдаваше от неколкомилионна аудитория, включваща зрителите на гръцката национална телевизия "[B]Алфа[/B]", ТВ "[B]Мад[/B]" - [B]Гърция[/B] и ТВ "[B]Мад[/B]" - [B]България[/B].

Специални гости на церемонията бяха [B]Сънрайз Авеню[/B] и [B]Риймън[/B]. Българската версия на телевизия "[B]Мад[/B]" присъства в родния ефир от тази година.