Вечерите, посветени на смеха и хумора в столичния клуб "The Cotton", продължават с невероятния шоу спектакъл на пловдивската комедийна трупа Faked Stars.

Актьорите от денс формацията ще гостуват в “Нощта на актьора”, забавлявайки гостите с уникални скечове и музикални изпълнения в образите на някои от най-големите световни звезди като Мадона (Madonna), Майкъл Джексън (Michael Jackson), Елвис Пресли (Elvis Presley) (на снимката), Мерилин Монро, Фреди Мъркюри, Лейди Гага (Lady Gaga) и други.

Събитието е от 23.00 ч. на 7 април, сряда.

Публиката ще има възможност не само да прекара вечер, пълна със смях и добро настроение, но също така и да се докосне до звезди от световна величина, да пее и танцува рамо до рамо с тях през цялата нощ.

Единствено и само в хитовия клуб в столичния Студентски град ще се срещнете на живо с възкръсналия крал на поп музиката Майкъл Джексън, който ще демонстрира Лунната си походка, а главозамайващото русо изкушение Мерилин Монро ще се запознае с родните звезди Константин и Преслава, за да заформят нечувано и невиждано трио.

Ако това изглежда невероятно, то тогава се пригответе за безсмъртния Елвис, който ще ви попее с дълбокия си и мелодичен тембър, но не любовните “Love Me Tender” или “Only You”, a взривяващите хитове "Радка Пиратка" и "Тупалка", издават организаторите.

И това ако не ви е достатъчно, тогава елате, за да видите кралицата на попа Мадона в цялата й прелест, Фреди Мъркюри с легендарния си танц с прахосмукачка от видеото “I Want To Break Free” и скандалната Лейди Гага.

Всичко това - поднесено с огромна доза чувство за хумор от Faked Stars и балет Велвет.

Резервации - на официалния сайт на клуба www.cottonclub.bg, или на телефони 0888 71 04 71 и 0888 12 73 88.