В ново парче Еминем (Eninem) заплашва Маря Кери (Mariah Carey) да извади факти за някогашната им връзката.

В пуснатия в четвъртък през нощта трак "The Warning" ("Предупреждението") рапърът заявява, че притежава записи от телефонния секретар, SMS-и и снимки на певицата в дома му, доказващи недвусмислено някогашната им връзка.

Преди да започне да рапира, Еминем се обръща директно към Марая с думите: "Единствената причина да те захапя отначало беше, че ти отрече да сме се виждали. А сега вече съм ядосан".

По-нататък в парчето Еминем нарича Марая Кери лъжкиня, кучка и използва още немалко груби думи и заплахи по адрес на певицата и съпруга й Ник Кенън.

Разпрата между двете звезди започна с парчето "Bagpipes From Baghdad" от последния албум на Еминем  ("Relapse" (2009), в което той твърди, че е имал връзка с Марая Кери. Марая обаче отрече това, но не спря дотук и отвърна на удара с видеото към новия си хит "Obsessed". В него главният герой е обсебен фен, преследващ певицата, който много прилича на Слим Шейди.

В края на новото си парче, пуснато свободно онлайн, Еминем е монтирал запис на глас, много приличащ на този на Марая Кери, който казва: "Неизвестната жена помоли да бъде наричана Мери Попинс".

Със същото име Ем се обръща към Марая и в текста на изпълнението, уточнява американската преса.