Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти, част от турнето му Vita Ce N'è.  Както MySound. bg вече писа, звездата пристига по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" в рамките на неговата световна обиколка, която стартира тази година и включва цели пет континента.  За събитието в България изпълнителят идва с 27 тира, над 80 човека екип и собствен готвач, които ще се погрижат за подбраното му хранително меню. Италианецът кацна със собствения си самолет в София в 01.30 часа през нощта. По време на своя престой, певецът ще се разходи из столицата и ще релаксира преди грандиозното шоу. 
 Шоуто ще е наистина впечатляващо. Ерос остава истински верен на своите фенове и обещава да им подари наистина незабравими емоции. Концертът ще продължи повече от два часа с песни от новия албум "Vita Ce N'è", както и  най-обичаните хитове на вокалиста през годините.
 Огромният интерес към концерта беше очакван, не крият организаторите. Ограничено количество пропуски все още могат да бъдат закупени от касите на "Арена Армеец" и "Ивентим", както и онлайн на  www.eventim.bg Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18.30 ч. Приканват се фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт. Ерос Рамацоти ще излезе на сцената в 20.00 ч.  Снимка: Тонина Манфреди