Остават броени дни до европейското турне на Jeremy? като подгряваща група на Queen + Adam Lambert.

Както MySound.bg вече писа, една от най-новите, но и вече много обичани български рок банди, бе избрана лично от легендарните Брайън Мей и Роджър Тейлър, които били впечатлени от различното ѝ и оригинално звучене. Това е и единствената българска банда, част от турнето на Queen + Adam Lambert в Европа.

Първият концерт, на който българите ще забият, е на 19 юни в Освиенцим (Полша) в рамките на Life Festival Oswiecim, където ще изпълнят хитовете от дебютния си едноименен албум. Следващото шоу, част от турнето с Queen + Adam Lambert, ще е в Букурещ (Румъния) на 21 юни.

За родната публика Jeremy? са подготвили разтърсващ лайв, който ще нагорещи атмосферата преди излизането на Queen + Adam Lambert на сцената на стадион "Георги Аспарухов" на 23 юни. Специално за българските фенове Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев, Красимир Тодоров и Емилиян Бонев ще изсвирят няколко нови парчета, неизпълнявани до момента пред широка публика, както и най-популярните си песни от дебюта.

"За нас е сбъдната мечта да бъдем на една сцена с рок легендите Queen. Аз съм изключително повлиян от тях и буквално израснах с музиката им. Имаше определен период от живота ми, когато слушах Queen само на плочи и това е един от най-сантименталните ми спомени в музикално отношение", споделя фронтменът Ерсин.

Веднага след приключването на съвместните си участия с Queen + Adam Lambert, нашите ще се включат в някои от най-горещите летни фестивали. Рокаджиите ще се изявят в афиша на July Morning (Камен бряг, 30 юни), Exit 2016 (Novi Sad, Serbia - Fusion Stage, 10 юли), Golden Sands Music Weekends (Златни пясъци, 30 юли) и фестивала на изкуствата "Аполония" (Созопол, 4 септември), както и някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София.

Информация за билетите:
▪    PL 1 – 140 лв.    
▪    PL 2 – 120 лв.    
▪    PL 3 – Front of Stage – 100 лв.    
▪    PL 4 – 90 лв.    
▪    PL 5 – 80 лв.    
▪    PL 6 – Standing 70 лв.

Билетите са в продажба в мрежата на www.ticketpro.bg

Jeremy?:

Facebook: jeremyband
Youtube: JeremytheWicked
Instagram: jeremyband