Фамилия Тоника ще изнесат концерт в Чикаго довечера.

Любимите на няколко поколения изпълнители обаче няма да летят до САЩ, а ще кацнат в центъра на София в луксозния пиано-бар, носещ името на американския град, приютил най-много българи отвъд Голямата вода.

Групата ще пее във формата от основния състав на Тоника СВМилица Божинова, Ралица Ангелова и Драгомир Димитров. Преди броени дни Ева и Гого се завърнаха от Китай, но все още не са готови да се включат в изявите на Фамилията. Затова и основният репертоар за вечерта ще бъде изграден на базата на хитовете на Тоника СВ. Някои от шлагерите като "Карнавал" и "Момчето от шлепа" не са изпълнявани повече от 20 години на живо, затова триото ще направи премиера на новите им версии.

Разбира се, няма да бъдат подминати и всички други обичани песни от целия репертоар на Фамилия Тоника – такава, каквато я знаят и помнят всички. Изпълнителите на „Нека да е лято” по принцип предпочитат концертите в зали и фактът, че приемат да пеят в определени пиано-барове би трябвало да звучи като комплимент за самите заведения - досега са се изявявали единствено в „Магнито” в София и Свети Влас, а сега и в „Чикаго”.

На концерта се очакват редица ВИП-гости, като резервации са направили куп банкери. Бивш президент на България също се очаква на купона.

Пиано-бар "Чикаго" е на "Дондуков" 9.