Седмица преди премиерата на филмирания концерт на Muse, родните феновете имат шанс да спечелят билети, пробвайки късмета си.

На традиционното караоке парти в столичния рок-бар Rock It на 29 октомври всеки посетител може да се сдобие с пропуск за шоуто на прочутата британска алтърнатив рок банда, което ще бъде излъчено в кино Арена Запад и кино Арена Младост в София, кино Арена Фламинго, Пловдив, и кино Арена Мол във Варна в 19.30 ч. на 7 ноември. Няколко билета ще бъдат подарени чрез томбола.

Филмът на Muse е сниман по време на страхотния им концерт на стадион "Олимпико" в Рим. Шоуто е част от турнето на бандата, която сама го определя като най-мащабния си проект до момента. В италианската столица групарите изпълниха над 20 от своите хитове, миксирани в невероятен съраунд саунд, сред които и парчета от последния си диск - "The 2nd Law". Звучат още превърналите се в класики "Uprising", "Supermassive Black Hole", "Time Is Running Out" и "Starlight Аnd Plug-In Baby" пред 60 000 екзалтирани фенове. Докоснете се и вие до невероятния спектакъл, включващ мултимедия, пиротехника и специално участие на актьорска трупа, приканиха от управата на популярното столично заведение.

"По отношение на мащаба и стойността на продукцията, това е най-голямото турне, което сме правили. Гордеем се с шоуто, което направихме в Рим, и затова се вълнуваме много, че ще можем да го покажем в кината. Заснетият концерт обхваща изключително много детайли и не само всичко, което правим на сцената, а още – феновете, дори тези в далечината, декорите, актьорите и изключителната атмосфера по време на тази специална нощ в Рим. Можем да обещаем на феновете, без значение дали са гледали шоуто на живо, една напълно нова среща с Muse", казват музикантите.   
 
"Това е най-великата, най-абсурдно забавната рок банда в света", написа NME. "Рок еквивалентът на блокбастър", допълни The Times. "Момчетата са извънземни", отбеляза The Sun.

Англичаните имат шест студийни албума с продадени над 15 милиона копия по света. Припозната като една от най-добрите банди на живо, тримата са носители на редица музикални награди, включително 5 MTV Europe Music Awards, 6 NME Awards и 6 Q Awards. Два пъти печелят Best British Live Act от Вrit, имат 5 номинации Grammy, a "The Resistance" отвоюва статуетка в категорията за най-добър рок албум на годината.

Настоящото турне започна през октомври 2012, като досега шоутата на триото са посетени от над 2 милиона почитатели.