Фестивалното градче на Exit ще бъде изградено на мястото на бившата казарма Janko Cmelik в Trandzament, Нови Сад, и тази година.

Това за момента е най-популярното място, където се събират посетители от Сърбия и цял свят, мястото, където купонът никога не спира. Хора от всички краища на света, готови да срещнат нови приятели, да къмпингуват, да слушат музика нон-стоп, всичко това и още много неща превръщат фестивалното градче в уникално и незабравимо преживяване, мечта дори и за местните жители, за които Exit е просто съседната крепост.

Както MySound.bg нееднократно информира, събитието ще се състои между 7 и 12 юли.  

Градчето ще бъде домакин на всички тези, за които къмпингуването, река Дунав, музиката и компанията на хора от цял свят са незаменимо преживяване.

Гривната е билет за къмпинга и важи за човек, а не за палатка. Ако закупите билет за фестивалното градче онлайн, ще получите имейл с електронен билет, който ще замените за гривна на рецепцията на къмпинга. По време на вашия престой това е единственият ви билет. За да можете да направите тази замяна на рецепцията, трябва да покажете документ за самоличност. Само хората с такива гривни ще бъдат допускани до фестивалното градче.

Билетът за градчето не е пропуск за фестивала.

Деветдневново събитие ще предложи още по-интересни развлечения от миналата година: сцени, където музиката звучи без прекъсване, басейн за разхлаждане, пръскачки, които ще освежават извън басейна, спортове - бадминтон, тенис на маса и футбол, както и малък увеселителен парк.

И тази година Foodland ще се погрижи да не останете гладни, с особено очарователни допълнения: прясно изцедени сокове, сладолед, сладкиши, плодове.

Гостите на фестивалното градче ще имат на разположение голям брой тоалетни, както и закрити душове с топла вода и мивки: 160 тоалетни кабини, 150 мивки и 75 душа с топла вода. Услугите за съхранение на лични вещи, зареждане на телефон и фотоапарат ще се заплащат допълнително.

Управата на мястото носи отговорност само за вещи, оставени на рецепцията.

Още - на:

www.exitfest.org

http://bit.ly/exitbulgaria

http://twitter.com/ExitBG

http://www.facebook.com/#!/ExitBG