Две екзотични събития за любителите на огнените танци и страстната испанска китара изгряват в културния афиш у нас този месец.

Една от най-големите звезди на фламенкото - Антонио Ередиа, и неговата група ще изнесат своя спектакъл на 20 септември в НДК в София и в пловдивския античен театър на 23 септември.

Антонио Ередиа е представял изкуството си по целия свят. В родната си Гранада той винаги е част от престижните фестивали и концерти, които се провеждат в двореца "Аламбра", "Палата на конгресите", театър "Мануел де Фая" и театър "Изабел Католика". Издал е няколко диска с музиката си, а в Мадрид и Барселона може да бъде видян в най-добрите фламенко таблаос (tablaos) и концертни зали.

Антонио е свирил за филмови звезди от ранга на Антонио Бандерас и Анди Гарсия, както и лично на кралските семейства на Испания, Англия, Монако, Мароко и Сирия.

Присъединете се към фиестата в София или в ПловдивАнтонио Ередиа и неговата група ще ви накарат да се почувствате като кралска особа, приканиха организаторите.

Билетите за концерта в София са цени между 30 и 100 лв, а за Пловдив - на цени от 20 до 60 лв, и се продават на касата на НДК, на касата пред община Пловдив, както и в мрежата на Ticketpro.

За ползвателите на ISIC карти са предвидени отстъпки на касите на Usit Colours.

Още - на:

http://www.youtube.com/watch?v=YoZxem4VwjM

http://www.facebook.com/#!/PowerMusicEntertainment