Галя ще замести Албена Михова в поредното издание на "Великолепната шесторка" по bTV от 20 часа довечера.

Партньорката на айдъла Тома се налага да отсъства заради представление. Половинка на Миро от някогашния дует КариZма ще пее ромска песен за първи път именно в благотворителното шоу на bTV. Специално видеоизявление в подкрепа на Теди Кацарова ще направи Мистър Турция - Мерт Калъч.

Участниците от първия сезон Мариана Векилска и Данчо Караджов ще се включат в ромската вечер не само като съветници на звездните дуети, но и с изпълнение на хита „Чайе Шукарие”.

От екипа на „Глобал филмс” предупредиха, че е възможно музикалният директор Ачо Заберски да е с мускулна треска. Причината за това е тежката тренировка по висок скок, която той направи с Йорданка Благоева. Видео от нея също ще бъде излъчено в предаването.

Основен акцент отново ще бъдат историите на деца от дома в Шумен, които показват защо всяко дете трябва да расте в семейство. Зрителите ще се запознаят със съдбата на две сестрички, изоставени от институцията, както и с историята на техния брат.

С набраните средства от "Великолепната шесторка" ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ "Семейство за всяко дете", който цели затварянето на дома за бебета в град Шумен и създаването на център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство. За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители.

Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област, оказвайки подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.