Ненадминатият имитатор на родни звезди - Виктор Калев, обещава 100 процента смях и добро настроение в поредното издание на "Нощта на акьора".

Шоуто е в столичния клуб The Cotton от 23.30 ч. утре, 24 февруари.
 
Звездата от "Шоуто на Слави" поема щафетата от от колегата си от телевизионния екран - Краси Радков, който взриви от емоции и смях стотиците гости миналата седмица.

Калев ще пренесе някои от най-популярните си образи в заведението. Сред тях ще видим превъплъщенията на комика в родни политици и звезди от шоубизнеса - Галка Малка, Володя Стоянов, Милко Калайджиев, Петър Стоянов, Симеон Сакскобургготски и др.

Героят на скечовете ще омае и с музикалните си изпълнения, някои от тях в любимия и най-подхождащ му образ - на Лили Иванова. Кольо Фичката, Рънърса, Гугутка Заспалова, Деса Поетеса и др. са само част от уникалните роли, в които Виктор редовно влиза в изявите си на телевизионния екран.

Както "MySound.bg" вече съобщи, ще гостуват още вокалистите на Ку-ку бенд - Нели Петкова и Борис Солтарийски, които ще изпълнят най-големите си хитове, създадени от Евгени Димитров-Маестрото, Годжи, Гъмзата и компания.

Момичетата от балет Магаданс ще подържат висок градуса на настроението до зори.

Можете да резервирате своето място на официалния сайт на клуба www.cottonclub.bg, или на телефон 0888 71 04 71.