"Подаръци ще има за всички от сърце, за новата година да тропнем ний хорце!".

Не, не... времето за това мина. Но подаръци наистина ще има. Следновогодишно. На 4 февруари, когато управата на Мixtape 5 кани на рожден ден.

Набиращият все по-голяма популярност днес клуб отвори врати за първи път точно на тази дата през 2011 и заедно с много хора, които подкрепиха този немалък проект, се метна смело напред. За тяхно и наше добро. Достатъчно артисти видяхме на тази сцена, достатъчно сутрини осъмвахме заедно, за да можем спокойно да кажем: мястото се превърна в една от предпочитаните дестинации на нощна София. И за ценителите на модерното звучене - от всички стилове, точно както си му е редът за любезен домакин, за когото вотът на посетителя е глас божи.

За отбелязването на този светъл празник ще има здрав купон (по тъмно!), на който са поканени всички любители на качествената българска продукция и роден диджей инженеринг.

Вместо да носите подаръци за рождениците, те ще ви подарят една вечер с:

FeeL
Wosh MC

The Top Stoppers
(на снимката)
Emil Prize & Sava  (Camp Sessions)
Ogi 23
Q-check и Сърмата Хари (Surmata Harry)

... познати и любими имена - доказани купонджии. Домакините обещават още много емоции, хумор, музика и прочее! Нека всички заедно да кажем "Добър вечер, Mixtape!", приканиха организаторите.

Клубът благодари най-вече на Stagemasters и екипа на бар "Петък", но и на още много други съидейници, които започнаха да работят с тях и продължават да го правят.

Вход - 10 лв.

Видеоспот към събитието - на:

http://www.youtube.com/watch?v=PxwtmRIO68g