Организаторите на Wrong Fest - едно от малкото събития, които се проведоха през 2020 година, обявиха първите пет имена в своята програма за 2021 г.

Според анонса поредното издание на феста предстои на Гребната база в Пловдив на 2 и 3 юли с участието на девет формации.
 
Gogol Bordello – американският пътуващ цирк, предвождан от харизматичния си лидер Юджийн Хютц (на снимката), който е вкоренен в музикалната кръв на Източна Европа, ще сложи ръка върху сцената на Wrong Fest 2021 под кулата на Гребната база. Освен тях на фестивала ще са и Shortparis. Накратко: най-интересната съвременна руска банда. Музикантите от Сибир са една от най-стилистично издържаните организации в световен мащаб. Можем да кажем, че това ще единственото място, на което могат да бъдат чути.

Mother’s Cake е познато име на българската публика - австрийците са една от най-важните нео-психеделик банди в Европа и света. Изпълненията им на живо  си играят с времето по начин, характерен само за най-добрите.

Една от най-здраво пазените тайни през последните няколко месеца е ексклузивното участие на един от най-мистичните и авангардни български проекти – Пистамашина. В афиша е и софийската поп-пънк банда Спални места, която прекрасно борави с абсурда като изразно средство.

Билетите за фестивала са общо 5 хиляди. В продажба чрез мрежата на Bilet.bg са пуснати само 200 с промоцена от 70 лв.

Организаторите уточняват и следното: "Част от програмата за Wrong Fest 2021 е вече известна, тъй като поради коронакризата някои групи, предвидени за 2020 г., бяха преместени за 2021. Тяхното повторно обявяване зависи изцяло от развитието на пандемията".