Тържественият концерт "Отново е Коледа" на детския хор Пим-Пам и Веси Бонева е от онези събития, които могат да придадат на празника точното настроение - да спрат като с магическа пръчка забързаните обороти на предколедната надпревара и да ни оставят насаме с най-светлите ни чувства, сред приятелите и семейството.

Това очаква всички, които на 19 декември дойдат в станалата емблематична за качествена музика зала "България". Малките хористи с участието на Веси Бонева са подготвили богата програма с най-хубавите български и чужди коледни песни. Проявата е с начален час 19.00.

Ръководител, диригент и вокален педагог на Пим-Пам е Ирена Христова. Сред заглавията е и нежната песен "Отново е Коледа" на големия български композитор Борис Карадимчев - създател и дългогодишен художествен ръководител на хора. На 19 декември в зала "България", музиканти, творци и публика ще съпреживеят и преоткрият най-хубавата страна на Коледа - когато сме заедно и се усмихваме.

Билети - чрез Ticketsbg.com или на касата на Cantus Firmus в зала "България".

Детският хор Пим-Пам е основан през 1979 от Борис Карадимчев, автор на над 300 популярни песни и музиката за над 40 игрални филма. Вече над 35 години Пим-Пам популяризира естествената, неповторима детска интерпретация на песни в различни стилове и жанрове. С еднакво майсторство ансамбълът изпълнява детски песни, хитове от световната популярна музика, съвременни преработки на българския фолклор и творби на големите композитори от барока до наши дни. Голямата популярност се дължи на многобройните му концерти в България и чужбина, на предаванията по българските телевизионни канали и радиостанции и на записите. Хорът е гастролирал в Швеция, Унгария, Румъния, Турция, Италия, Франция, САЩ, Пуерто Рико, Украйна и Канада.

Веси Бонева, една от най-интересните млади поп изпълнители у нас, се налага на българската сцена с песни, в които предлага интригуваща смес от денс и поп. Сега тя пее с чудесните деца от хора. Нейният усет към различни музикални стилове и непринудено сценично присъствие я правят търсен изпълнител за различни музикални проекти с участие на деца или насочени към детска аудитория. Певицата участва с голям успех в проекта Disney In Concert от цикъла "Музиката на Америка", а нейният запис на ролята на принцеса Анна от анимацията "Замръзналото кралство" ѝ донесе специална грамота от "Дисни" за принос в озвучаването на филма. Тази година бе много успешна за Веси Бонева. Тя взе участие в уникален спектакъл-разказ за българската история, представен с музика и танци в столичния театър "Сълза и смях". Певицата бе номинирана за наградите "Икар" 2016 в раздел "Съвременна българска музика" за сингъла "Разпалвам микрофоните". Тя бе и специален гост на Swiss Awards 2016 в Цюрих, Швейцария, където представи  едни от най-големите световни хитове.

На 19 декември Бонева ще поздрави публиката с песента си "Коледен сън".

Зала "България" е на улица "Аксаков" №1.