На 24 ноември завърши първият сезон на проекта на "M-Tel" и "Toxity Records" "Music Space". Над 1500 музиканти изявиха желание да участват в отворената сцена за българска авторска музика, а регистрираните песни бяха 2548.

Победител в категорията “Рок/алтърнатив” са Скреч (с песента “7 без 10”, донесла им 6261 точки), а в “Ар-ен-би/хип-хоп” – Ла Бос (3367 т. за “Играч”). Един и същи изпълнител, РадоРе от Стара Загора, спечели първите места в останалите две категории – “Поп/денс” (11807 т. за “Няма как”) и “Етно/фолк” (15091 т. за “Без теб”). Лидерите в четирите категории бяха излъчени на база интереса към тях от потребителите на портала "Vodafone live!".

Изпълнителите, чиито песни са регистрирали най-голям брой прослушвания и “тегления”, ще получат като награда продуциране на видеоклип. Първите трима във всяка категория ще бъдат наградени с продуциране на аудио запис, а първите петима – с участие в CD-компилация, която ще се разпространява с продуктите на "M-Tel". През февруари ще бъдат връчени и ваучери за техника от "Dynacord" на стойност 5000, 3000, 2000 и 1000 лв.

Изпълнителите, заели първите 5 места във всяка категория, ще се представят на две паралелни сцени на задаващия се концерт “Нощта на Music Space”, организиран по случай края на първия сезон на проекта. Шоуто ще се състои в петък, 28 ноември, от 21:00 ч. в Парти център4 км”. Входът ще е свободен, а с участия на живо ще се отчетат Скреч, Солтривър, Ауейк, Аутоматик Флауърс, Анимейсъкър, Симона, Акюс Ла Банкс, Ла Бос, РадоРе, Гита и др., както и специалните гости Д_2 и Ъпсурт.