Графа и Акага се стягат за съвместно турне из България.

Идеята е на певеца, носител на наградата „изпълнител на десетилетието”.

На ефектното и музикантски направено шоу първи ще имат възможност да се насладят феновете от Варна (19 ноември), следват концерти в София (25 ноември), Бургас (1 декември) и Пловдив (4 декември).

На изявите Владимир Ампов ще изпълни своите най-големи хитове, от Акага почитателите да очакват невероятна музикална фиеста. Съвместното шоу на вокалиста и фюжън бенда е кулминацията в програмата.

"Нямам търпение отново да тръгна на турне. След успеха на двете ми национални турнета от 2006 и 2007 искам отново да преживея емоцията да съм близо до феновете, да дам всичко от себе си за тях и заедно да се забавляваме по време на всеки концерт. Безкрайно щастлив съм, че на турнето сме заедно с Акага – няма такива шоумени, толкова позитивни и щастливи хора на света. Освен това аз се подготвям и сам да изпълня на китара и пиано част от песните си, което си е голямо предизвикателство. От "Монте Мюзик" се погрижиха за най-подходящите зали, звук, ефектно осветление, мултимедиа... но какво обяснявам – това трябва да се види!", казва Графа.

"Изнасяли сме концерти в цяла Европа, били сме в почти всички български градове, но предстоящото турне се оказва първото специално организирано. Хубаво е, че е задно с Графа, защото винаги съм казвал, че точно той заслужава да е номер 1 изпълнител на България. С него сме страхотен екип, уверен съм че всички присъстващи на концертите страшно ще се забавляват. Няма да ги оставим да скучаят – с нас ли са, значи са на купон", признава от своя страна фронтменът на Акага - Краси Куртев.

"Организацията на такова голямо турне с топ изпълнители е много отговорна задача, но никой по-добре от мен не знае колко забавно е да си с тях, да работиш за техните концерти и след това да си в залата заедно със стотиците фенове, които се забавляват от сърце. И тази година няма да им изневерим – за Графа и Акага шоуто винаги е изцяло на живо, а плейбек е мръсна дума. Концертите са модерно направени с ефектна и качествена мултимедия. Залите са възможно най-подходящите за съответния град. Билетите винаги са на достъпна цена, защото нашата цел е хората да продължат да вярват или да повярват, че българската музика си е нашата музика, тя си заслужава, просто трябва да й се даде шанс. Но каквото и да казвам, ние сме "недоверчиво племе", така че се уверете лично! Очакваме ви!, прикани пък Мадгалена Сотирова от организаторите "Монте Мюзик".

Билети за турнето вече се продават в мрежата на "Ивентим", билетните центрове във Варна и София, а от следващата седмица можете да си купите пропуски за концертите в Бургас и Пловдив.

Цените в различните градове варират от 10 до 20 лева.