Подготовката за концерта на Графа на стадион "Българска армия" на 10 юни продължава.

Изпълнителят, който винаги отделя внимание на всеки детайл и е отдаден на публиката, репетира активно за събитието. Вече са ясни параметрите на сцената и мултимедията, но от екипа му ги пазят в тайна. Единственото, което издават, е, че присъстващите гарантирано ще се почустват като на световен концерт, но с българска музика и то на най-продуктивния изпълнител и автор на хитове в родината ни през последните години. Отново без да издават подробности от "Монте Мюзик" съобщават, че са намерили начин публиката да е включена в продукцията благодарение на интересни технологични решения. Билети за събитието - в мрежата на Eventim.

Междувременно, Владимир Ампов представи видеото на "Фалшиви струни", песен от последния му албум "Страничен наблюдател". Още с излизането на диска феновете определиха "Фалшиви струни" за една от най-впечатляващите по отношение на музика, текст и изпълнение песни на любимия им изпълнител. Графа традиционно стои зад авторството и аранжимента на песента, а за текста работи с NDOE (Георги Касабов). Цигулката е у Йордан Димитров от Софийски  солисти. Барабаните са записани от Борислав БояджиевБорче.

"Фалшиви струни" звучи красиво и завладяващо, а впечатляващото заснемане на видеото е предизвикателство за режисьорския екип Buddubbaz Tape Company. В клипа специално участие взема младата актриса Даяна Ханджиева. С по-различния и интересен стайлинг се заема Силвия Маркова.

Ремикс на "Фалшиви струни", направен от Fabrizio Parisi & The Editor, ще се завърти в ефира съвсем скоро.