Графа тръгва на кратко национално турне, което ще включва специални изненади за фенките му.

Турът му стартира утре, 29 август с концерт във Варна, а на 31 август певецът ще бъде в Бургас. На тези два концерта на сцената с него ще бъде и Мария Илиева.

На 18 и 19 септември Графа ще пее съответно в Стара Загора и Габрово.

Финалът на минитура ще бъде ънплъгд концерт в София през ноември. Освен Мария Илиева, на това шоу ще участват още Любо и струнен квартет Интро.

Митко Семов - барабани, Еко - бас, Георги Янев – китара и Милен Кокушаров - клавишни ще представят някои от най-добрите песни на най-добрия БГ поп певец и композитор в последните години. Някои от тях са с изцяло нов аранжимент.

Специалната изненада е, че на турнето Графа ще качва на сцената фенки и ще ги целува.

„На моите концерти публиката винаги е била много темпераментна, събират се млади хора и искат шоу да става. Затова реших да си направя една закачка”, обясни певецът.

Щастливките ще получат новия му албум "Честно в очи" с автограф и ще могат да дойдат на афтърпартито.

Певецът обаче заяви, че си има стабилно гадже. Мария, която работела в една от най-големите мениджърски агенции за диджеи у нас, приемала нещата професионално.

"Все пак и тя ще бъде на някои от концертите, така че много волности няма да си позволя. А и всичко ще сe снима, за да мога след това да докажа, че не съм ѝ изневерявал", каза още Графа в интервю за "Стандарт".

В шоуто на певеца ще участват и мюзик айдълите Красимира Иванова, Преслава Пейчева и Теодор Койчинов.